Bij SKUBBA™ altijd gratis verzending!

Bestelling en Levering

 

 

Gemiddelde Levertijd 

Alle producten aangeboden op onze website worden gemaakt op het moment dat de bestelling is geplaatst. Hierbij dragen wij bij aan het milieu en we versturen het direct vanuit de leverancier. Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen.

De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 7-15 werkdagen. Voor België is dit 2-4 weken.

Bestelling niet compleet?

We werken wereldwijd met verschillende  leveranciers samen. Het kan daarom voorkomen dat producten vanuit verschillende leveranciers verzonden worden. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat u uw producten afzonderlijk van elkaar ontvangt. 

Schade

SKUBBA is niet aansprakelijk voor producten die tijdens het bezorgen kapot gaan of schade oplopen. Als dit het geval is bij jou, neem dan contact op met de transporteur om schade te claimen. Bewaar al het verpakkingsmateriaal en beschadigde goederen voordat u een claim indient.

Gratis verzending.

Bij Skubba zijn we heel erg blij dat we u dit aankunnen bieden. Door onze inkoop methodes hebben wij de mogelijkheid om u gratis verzending aan te bieden. 

Volg je bestelling.

Wanneer u bij ons een order heeft geplaatst kunt u via de Track Your Order pagina gemakkelijk en snel na een paar dagen uw order tracken (volgen).

Vragen over uw bestelling ? 

Heeft u vragen over uw bestelling? De kans is groot dat u niet de eerste bent met uw vraag. Kijk daarom eerst even op de FAQ (Veel gestelde Vragen)  pagina of uw vraag er tussen staat. 

 

97,5% Positieve Feedback
Gratis Verzending in NL & BE
24/7 Klantenservice
Veel betaalmogelijkheden!