Bij SKUBBA™ altijd gratis verzending!

Ruilen & Retourneren

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen draagsporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Retourneren

Is jouw product defect aangekomen, niet aangekomen of voldoet uw bestelling niet aan uw verwachtingen? Claim jouw refund binnen 14 dagen na ontvangst. Het product moet ongebruikt zijn en in de originele verpakking teruggestuurd worden.

Wat te doen

Vraag het retourformulier aan door te mailen naar skubbastore@gmail.com. Print dit uit en vul het in.

Wij hebben 7 dagen nodig om uw retour af te handelen. Dit is vanaf het moment van ontvangst.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Mail dan even naar skubbastore@gmail.com

RETOURNEREN:
Het product moet volledig in tact zijn met originele verpakking en uitgeprint factuur. (Let op: zonder factuur kunnen wij de retour niet verwerken.) Het product kan alleen maar geretourneerd worden nadat de klant het heeft ontvangen. Door het recent uitgebroken COVID-19 kunnen wij helaas niet alle bestellingen terugnemen in verband met gezondheid van onze medewerkers en het helpen tegengaan van de verspreiding van dit zo snel groeiende virus. Denk hierbij aan hygiëne artikelen zoals trimmers, scheerapparaten, tandenborstels, ondergoed en BH's.

97,5% Positieve Feedback
Gratis Verzending in NL & BE
24/7 Klantenservice
Veel betaalmogelijkheden!